%0 Journal Article %T IMPROVING OF THE FUNCTIONALITY OF GLYCININ BY LIMITED PAPAIN HYDROLYSIS %A Polyakov, A.V. %A Danilenko, A.N. %A Zhuravleva, I.L. %A Plashchina, I.G. %A Rudakov, S.V. %A Rudakova, A.S. %A Shutov, A.D. %A Shkodich, V.F. %A Kochnev, A.M. %A Zaikov, G.E. %K glycinin, papain, the limited proteolysis, molecular parameters, molecular mass, radius of gyration, hydrodynamic size, thermodynamic stability, dynamic tensiometry and dilatometry, rheology, adsorption layers, глицинин, папаин, ограниченный протеолиз, молекулярные параметры, молекулярная масса, радиус вращения, гидродинамический размер, термодинамическая стабильность, динамические тензометрия и дилатометрия, реология, адсорбционные слои %J Herald of Technological University %D 2025 %N 17 %P 3 %I Kazan National Research Technological University