TY JOUR TI IMPROVING OF THE FUNCTIONALITY OF GLYCININ BY LIMITED PAPAIN HYDROLYSIS KW glycinin KW papain KW the limited proteolysis KW molecular parameters KW molecular mass KW radius of gyration KW hydrodynamic size KW thermodynamic stability KW dynamic tensiometry and dilatometry KW rheology KW adsorption layers KW глицинин KW папаин KW ограниченный протеолиз KW молекулярные параметры KW молекулярная масса KW радиус вращения KW гидродинамический размер KW термодинамическая стабильность KW динамические тензометрия и дилатометрия KW реология KW адсорбционные слои JO Herald of Technological University AU Polyakov, A.V. AU Danilenko, A.N. AU Zhuravleva, I.L. AU Plashchina, I.G. AU Rudakov, S.V. AU Rudakova, A.S. AU Shutov, A.D. AU Shkodich, V.F. AU Kochnev, A.M. AU Zaikov, G.E. PY 2025 IS 17 PB Kazan National Research Technological University